Spus

Puterea companiei on-line și disponibilitatea sa de a conceptelor de testare din cărămidă și mortar de cumpărături a stârnit speculații că s-ar putea schimba fața modul în care produsele sunt cumpărate și vândute în magazine fizice.

Compania a deschis recent un magazin, Amazon Du-te, în Seattle, care permite clienților să apuca băuturi răcoritoare, sandwich-uri și alte produse alimentare de pe rafturi și se lasă fără a vizita un registru de numerar. Cumpărătorii obține intrarea la magazin cu o aplicație smartphone, și sunt încărcate pentru elementele care utilizează senzori și alte tehnologii similare cu cele din mașinile care se conduc, Amazon a spus.

Amazon este de așteptat pentru a testa un alt concept in acest an, care s-ar adăuga o poftă de mâncare la cumpărături on-line, o piață în care compania a manifestat un interes tot mai mare.

În timp ce Amazon ofera deja produse alimentare direct la casele prin flote de camioane de livrare din Los Angeles, Seattle și alte orașe, magazinele care urmează să fie testate ar avea comenzi loc clienți online și alege-le prin tragere în locuri de parcare.

Două astfel de magazine sunt în construcție în Seattle, potrivit documentelor depuse la departamentul de planificare a orașului și doi oameni cu cunoștințe de efort care a solicitat anonimatul, deoarece planurile erau confidențiale. Amazon a refuzat sa discute magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *