Amazon pentru a deschide magazin de vânzare cu amănuntul în Manhattan la

O librărie Amazon din Seattle. Compania a confirmat joi că intenționează să deschidă un magazin similar de la Warner Center Time in Manhattan, în primăvară. Credit David Ryder / Bloomberg
SEATTLE – Amazon este de a aduce unul dintre experimentele sale din cărămidă și mortar de vânzare cu amănuntul la New York.

Baricadele a crescut cu câteva zile în urmă în afara unui spațiu de vânzare cu amănuntul, în mall-ul high-end de la Warner Center Time in Manhattan, cu un semn de a spune o librărie Amazon va deschide în curând acolo. Joi, un purtator de cuvant al Amazon, Deborah Bass, a confirmat faptul că societatea va deschide într-un spațiu ocupat anterior de un schimb de Armani.

Locatia Manhattan-ului, cu o deschidere planificata pentru primavara, va fi al optulea ca gigantul de internet a deschis sau a anunțat.

Magazine în sau lângă Portland, San Diego, Seattle și sunt deschise acum, iar Amazon a declarat ca lucreaza la magazinele din Chicago si Dedham, Mass., În apropiere de Boston. Joi, l actualizat listarea acestuia pentru a include magazine viitoare în Lynnfield, Mass., Și Paramus, New Jersey

Planurile pentru un magazin de Amazon in Warner Center Ora au fost raportate mai întâi de The Wall Street Journal.

În timp ce Amazon a cucerit piața de cumpărături on-line – reprezentand 38 la suta din vanzarile de e-commerce din Statele Unite ale Americii în timpul sezonului de vacanță recente, de o estimare – a luat o abordare precaută în comerțul cu amănuntul fizice, în cazul în care prezența sa este mică.

Un răspuns la „Amazon pentru a deschide magazin de vânzare cu amănuntul în Manhattan la”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *